ca | en | es | ru
+34 966 100 344
Global Abogados Barcelona y Madrid son ahora Andersen Tax & Legal
La nostre mida ets Tu
Legal Management

Som una firma d´advocats i consultors legals. Analitzem els assumptes que ens plantegen els nostres clients sota una perspectiva global, sempre tractant les diferents implicacions legals de manera preventiva, amb plantejaments estratègics i, per descomptat, quan sigui necessari, sota una estricta visió processal. Ens comprometem i treballem com part de l´equip del client, a qui dediquem tot el temps necessari i, sobretot, l´acompanyem en les decisions que poden afectar a l’estratègia del seu negoci des d´una perspectiva legal. Ens agrada oferir solucions a temes complexes i som experts en negociar amb els diferents agents intervinents.

Estem orientats a la consecució de resultats, a plantejar solucions legals tant per la supervivència empresarial com per a l´expansió dels nostres clients. Som un equip que treballa amb honestedat i respectant els valors que entenem l´uniformen, no deixant de banda la innovació i molt menys la constant exigència en oferir la màxima qualitat i atenció personalitzada als nostres clients. Abordarem els assumptes com a projectes, el que ens permet esser extremadament eficaços en l´assignació de recursos i competitius en preu. Estem orientats a optimitzar processos. Som advocats de clients. Des de Global Legal Management oferim tots els serveis jurídics necessaris per abordar els problemes que el client ens plantegi.

El nostre enfocament ens permet dedicar el millor equip per a cada projecte, tant a nivell nacional com internacional. Donat que som una firma independent, estem acostumats a treballar amb altres despatxos, auditors, economistes, bancs de negocis, institucions financeres i demés entitats professionals relacionades amb projectes. Conscients de la globalització i del´entorn empresarial actual, canviant i competitiu, acompanyem al client en les seves operacions internacionals, sempre fidels al nostre model de treball, gestionant projectes i assignant els recursos mes eficaços.

Coneix els nostres professionals

Thomas Herrera Schäfer
Javier Torrecillas Jiménez
Carlos Cifrián Ruiz de Alda